La Ligassa on pelattu keskiviikkona kolme ottelua.

San Mamésilla Athletic Bilbao ja Valencia päätyivät tasaamaan pisteet lukemin 1-1.

Valencia siirtyi johtoon 23. minuutilla, kun Bilbaolle sattui helppo merkkausvirhe. Geoffrey Kondogbia riisti pallon joukkueelleen aivan kotijoukkueen rangaistusalueen tuntumassa ja onnistui pelaamaan sen eteenpäin. Kondogbia jäi syöttönsä jälkeen täysin vapaaksi kuudentoista kulmille, johon Ferran Torres petasi paikan hänelle. Kondogbia asetteli pallon paremmalle, vasemmalle, jalalleen ja laukoi tarkan, kierteisen kudin verkon perukoille.

Bilbao sai loistavan mahdollisuuden tasoitukseen 36. minuutilla, kun Markel Susaeta kaadettiin rangaistusalueella. Pallon taakse asteli Aritz Aduriz, mutta Valencian maalia vartioinut Neto onnistui torjumaan pilkun.

Kotijoukkue sai kuitenkin tasoituksensa heti toisen jakson alkuun, kun Oscar de Marcos pääsi laukomaan pomppivan kudin vapaapotkun jälkitilanteesta sisään.

Tasapelipisteen napannut Valencia on 26 kierroksen jälkeen pisteen perässä Real Madridia, joka on sarjassa kolmantena.

Getafe kuritti Coliseum Alfonso Pérezillä Deportivo de La Coruñaa 3-0.

Madridilaisryhmän ensimmäiset kaksia maalia syntyivät juuri taukovihellyksen kynnyksellä. Francisco Portillo pelasi loistavan läpisyötön Amath Ndiaye Diedhiou, joka yritti chipata pallon verkkoon. Senegalilaisen uhkasi jäädä liian hiljaiseksi, joten Ángel kirmasi pallolle ennen vieraiden puolustusta ja survoi sen maaliin.

Toisessa osumassa Getafella oli tuuriakin matkassa. Ángel pääsi hienon kuvion päätteeksi keskittämään oikealta laidalta, mutta hänen syöttönsä ei ehtinyt omalla joukkuelaiselle, sillä Deportivon puolustaja Eneko Bóveda ohjasi pallon harmikseen omaan maaliinsa.

Lopullinen niitti taistolle nähtiin 82. minuutilla, kun epäonnen soturi Bóvedan syöttö maalivahti Rubenille jäi liian lyhyeksi, ja Jorge Molina pääsi tuikkamaan pallon sisään.

Sevilla kävi hakemassa La Rosaledalta 1-0-vierasvoiton Málagasta.

Ottelun ainoa osuma nähtiin jo vartin pelin jälkeen, kun Nolito nosti pallon taidokkaasti linjan taakse Joaquín Correalle, joka jatkoi pelivälineen ensimmäisellä kosketuksellaan maaliin.