Atlético jatkoi Pizjuánilla vakuuttavaa sarjakauttaan, kun Sevilla kaatui lopulta luvuin 5-2. Atléticon suurin sankari oli hattutempun tehnyt Antoine Griezmann.

Kamppailussa nähtiin myös mielenkiintoinen yksityiskohta – Atlético nimittäin sai sarjakauden ensimmäisen pilkkunsa.

Sevilla aloitti ottelun vahvasti ja oli niskan päällä ensimmäisen vartin. Diego Costa onnistui kuitenkin hiljentämään kotiyleisön ottelun avausmaalilla. Costa ryösti pallon Éver Banegalta Sevillan boksin edustalla ja siirsi pelivälineen isäntien maaliin, vaikka sai vain sekunteja aikaisemmin keltaisen kortin sukeltamisesta.

Griezmann vei Atléticon kahden maalin etumatkalle juuri ennen puoliaikaa. Ranskalainen laukausi komean vedon Sevillan boksin ulkopuolelta ohi Sergio Ricon ja Atlético näytti menevän menojaan.

Griezmann iski illan toisensa toisen jakson alussa. Rico kaatoi Costan rangaistusalueella ja tuomari vihelsi Atléticolle koko La Liga -kauden ensimmäisen pilkun. Griezmann viimeisteli varmasti ja laittoi ottelun pakettiin.

Heikosti viime aikoina esiintynyt Koke sai myös nimensä maalintekijätilastoihin. Gabriel Mercado epäonnistui pahanpäiväisesti syötössään ja Griezmann pääsi väliin. Ranskalainen syötti Kokelle ja keskikenttäpelaaja pisti pallon pussiin.

Atlético sai vielä kymmenisen minuuttia ennen loppua maukkaan maalipaikan, mutta Griezmann ja Kévin Gameiro yrittivät liian hienoa maalia ja Sevillan puolustajat pääsivät väliin.

Pablo Sarabia ja Nolito toivat Sevillan vielä loppuhetkillä kolmen maalin päähän, mutta pisteet matkaavat Atléticon mukana pääkaupunkiin.

Atlético jatkaa voittonsa myötä seitsemän pisteen päässä sarjakärki Barcelonasta. Kaksikko kohtaa toisensa lauantaina.