Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane pahoitteli Dani Ceballosille sitä, että hänet vaihdettiin kentälle vain puoleksi minuutiksi Léganesia vastaan viime keskiviikkona.

Ceballos vaihdettiin kentälle lisäajan toisella minuutilla, eikä mies ehtinyt olla kentällä nimeksikään, kunnes peli vihellettiin päättyneeksi. Ceballos vaihdettiin Mateo Kovačićin tilalle.

– Se tuntui pahalta ja olen todella pahoillani (vaihdosta), Zidane sanoi perjantain lehdistötilaisuudessa.

Ceballos tiettävästi otti nokkiinsa siitä, että hänet vaihdettiin niin lyhyeksi aikaa kentälle, lue uutinen. Viime aikoina Ceballos on kärsinyt pienestä loukkaantumisesta, eikä peliaikaa ole muutenkaan liiaksi tullut tällä kaudella. Ceballos on pelannut seitsemässä La Ligan ottelussa, joissa on syntynyt kaksi maalia.

– Kerroin hänelle, etten haluaisi laittaa pelaajaa puoleksi minuutiksi kentälle turhaan. Hän ei ole saanut paljon minuutteja ja hän tekee kovasti töitä. Hän on fantastinen ja muistan yhä Alavés-ottelun, jossa hän teki kaksi maalia, Zidane kehui.

Real Madrid kohtaa lauantaina nimenomaan Deportivo Alavésin ja espanjalaislehti Marca ennakoi Ceballosia avauskokoonpanoon.