Real Madrid on ollut kiinnostunut Bayern Münchenin hyökkääjä Robert Lewandowskista. Puolalaisen Prezeglad Sportowyn mukaan Lewandowski on vaihtanut agenttiaan, jotta siirto Real Madridiin olisi todennäköisempi.

Espanjalainen AS uutisoi asiasta puolalaislähteisiin vedoten. Lewandowskin entinen agentti Cezary Kucharski sai tehdä tilaa Pini Zahaville, joka muun muassa oli Neymarin PSG-siirron takapiruna. Lähteen mukaan Real Madrid olisi valmis maksamaan Lewandowskista 150 miljoonaa euroa.

Tällä hetkellä suurin este on kuitenkin Bayern München, joka ei haluaisi luopua puolalaishyökkääjästä. Lewandowski ei myöskään haluaisi lähteä ovet paukkuen Bayernista, sillä hänellä on sopimusta jäljellä Bayernin kanssa vielä vuoteen 2021 saakka.

Lewandowski ei ole halunnut kommentoida siirtohuhuja mediassa. Saksalaislehti Kicker kysyi huhuista ja sai selkeän vastauksen:

– Juuri nyt en mieti sitä ollenkaan. Jos nyt, Bayernin pelaajana, miettisin huhuja, joissa minua viedään Real Madridiin, se ei olisi hyväksi minulle, koska en keskittyisi joukkueeseeni, Lewandowski sanoi.

Kulisseissa siirto näyttäisi kuitenkin etenevän ja voi hyvin olla, että 29-vuotias Lewandowski on yksi ensi kesän kuumimmista nimistä siirtomarkkinoilla.