Barcelona voitti Gironan La Ligan 25. kierroksella luvuin 6-1 ja nousi ainakin hetkellisesti kymmenen pisteen päähän Atléticosta. Atlético kohtaa sunnuntai-iltana Sevillan vieraskentällä.

Ottelun alku oli yksi kauden vauhdikkaimpia. Girona meni vain kolmen minuutin jälkeen johtoon, kun Pere Pons sai yllättäen riistettyä pallon Barcelonan boksin edustalla ja ohitti Marc-André ter Stegenin.

Yllätysjohto ei kestänyt kauaa. Luis Suárez nimittäin tasoitti pelin seuraavasta hyökkäyksestä.

Barcelona meni menojaan puolen tunnin kohdalla. Lionel Messi harhautti Gironan boksissa kolme vieraiden puolustajaa ja viimeisteli komeasti isäntien toisen osuman. Vain hetkeä myöhemmin Messi iski upean vapaapotkumaalin ja kasvatti La Ligan maalisaldonsa jo 22 osumaan.

Nyei

@Emmanyei
Under the wall free kick goal by the GOAT 🐐 Messi

Suárez iski Barcelonan kolmannen juuri ennen puoliaikaa ja pisti ottelun lopullisesti pakettiin.

Illan komein maali nähtiin noin tunnin kohdalla. Philippe Coutinho laukoi täydellisen laukauksen Girona-maalin yläkulmaan.

Suárez viimeisteli loppuluvut vartti ennen päätösvihellystä. Barcelona jatkaa vieläkin tappiotonta sarjakauttaan.