Real Madridilla on ollut läpi kauden suuria ongelmia pelaajiensa pelikunnon kanssa. Tällä hetkellä vammojen takia sivussa ovat muun muassa Marcelo, Toni Kroos ja tuoreimpana tapauksena tiistain harjoituksissa loukkaantunut Luka Modric.

Kroatialaispelaajan lihasvamma oli 30. Real Madrid -pelaajan loukkaantuminen kauden 2017-18 aikana. Lukema olisi suuri koko kaudenkin osalta, mutta tulee muistaa, että kausi on edennyt vasta hieman yli puolivälin.

30 loukkaantumista ovat tulleet 18 eri pelaajalle. Ainoastaan Casemiro, Borja Mayoral, Nacho, Kiko Casilla, Achraf Hakimi ja Cristiano Ronaldo ovat selvinneet tähän asti ilman loukkaantumisista johtuvia poissaoloja.

Keskiverto Real Madrid -pelaaja on siis loukkaantunut tämän kauden aikana 1,25 kertaa. Madridilaisten onneksi loukkaantumiset eivät ole olleet kovin pitkäaikaisia.

Tällä hetkellä joukkueen lääkintäryhmä tekee kaikkensa, että Marcelo, Kroos ja Modric tai edes joku heistä saataisiin pelikuntoon ennen huipputärkeää Paris Saint-Germain -ottelua. Mestarien liigan puolivälierän toinen osaottelu pelataan 6. maaliskuuta.