Vaikuttaisi siltä, että Villarreal iski viime kesänä kätensä saveen. 14 miljoonalla eurolla ostettu Rúben Semedo on nimittäin taas isoissa ongelmissa.

Poliisi on pidättänyt Semedon epäiltynä vapaudenriistosta, uhrin sitomisesta, pahoinpitelystä, ryöstämisestä ja ampuma-aseella uhkaamisesta. Semedo teki väitetyt rikokset yhdessä serkkunsa ja kolmannen henkilön kanssa.

Väitteen mukaan Semedo ja muut tekijät sitoivat uhrin Semedon kotona ja veivät uhrin avaimet. Niillä tekijät menivät uhrin asuntoon, josta he veivät ”rahaa ja muuta omaisuutta”.

Lisäksi tekijöiden väitetään pahoinpidelleen uhrin ja uhanneen tätä ampuma-aseella. Uhrin väitteen mukaan tekijät ampuivat laukauksia pelotellakseen uhria.

Semedo pidätettiin tiistaiaamuna sen jälkeen, kun uhri oli tehnyt rikosilmoituksen poliisiasemalla. Valencian paikallislehti Las Provinciasin mukaan Semedo saapui asemalle kainalosauvoilla ja hänellä oli useita ruhjeita.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Semedo on ongelmissa. Tammikuussa hänet pidätettiin yökerhon järjestyksenvalvojan uhkaamisesta ampuma-aseella (lue tästä). Sitä ennen Semedon on väitetty lyöneen baarissa toista henkilöä pullolla.

Semedo on ollut lähes koko kauden loukkaantuneena. Hän on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien viisi ottelua.