Sevilla ja Manchester United pelasivat maalittoman tasapelin Mestarien liigan puolivälierien ensimmäisessa osaottelussa.

Ensimmäisellä puoliajalla molemmat joukkueet saivat muutamia laadukkaita maalintekopaikkoja. Lähimpänä onnistumista oli kotijoukkue Sevilla, joka painoi hurjasti päälle varsinkin juuri ennen ensimmäisen jakson päättymistä.

Painostus oli lähellä tuottaa tulostakin lisäajalla, kun Luis Muriel pääsi puskemaan Jesus Navasin fantastisesta keskityksestä. Maalintekoyritys ei ollut huono, mutta David de Gean torjunta oli ilmiömäinen.

Squawka

@Squawka
Sevilla 0-0 Man United HT:

Shots: 9-2
Pass accuracy: 81%-78%
Chances created: 8-1
Possession: 55%-45%

Sevilla have the better of the chances in a reasonably quiet half that ends goalless.

Toisella puoliajalla Sevilla otti yhä selkeämmin ottelun haltuunsa. Se loi tilanteita monipuolisesti, mutta viimeistelyn kanssa oli ongelmia.

Muun muassa erinomaisen ottelun pelannut Pablo Sarabia järjesteli muutaman todella vaarallisen maalintekopaikan, mutta pienet asiat eivät tuntuneet olevan Sevillan puolella ja de Gea oli maalillaan erinomainen. Hänelle kertyi yhteensä kahdeksan torjuntaa.

Noin 10 minuuttia ennen loppua kotiyleisö oli saada kylmää vettä niskaansa. Romelu Lukaku sai jo pallon verkon perukoille, mutta tuomari hylkäsi maalin käsivirheen takia.

0-0-tasapelin myötä ottelupari tullaan ratkaisemaan 13. maaliskuuta Old Traffordilla pelattavassa toisessa osaottelussa.

OptaJose

@OptaJose
8 - David de Gea has made eight saves against Sevilla, the most for a Manchester United goalkeeper in a Champions League game since Edwin van der Sar vs Barcelona in May 2011 (8). Hero.