Mestarien liigassa on tiistaina jälleen tarjolla todellinen herkkupala, kun yltiövahvaa kautta pelaava Barcelona vierailee Chelsean kotistadionilla Stamford Bridgellä. Barcelonan keskikenttäpelaaja Ivan Rakitic on kilpailun paluusta kalenteriin innoissaan.

– Vihdoinkin ottelu on edessä. Tiedämme, että La Liga on tärkein kilpailu ja pelaamme myös cupia, mutta Mestarien liiga motivoi aivan erityisellä tavalla, Rakitic totesi lehdistötilaisuudessa Sportin mukaan.

– Pelaamme huomenna Englannin mestarijoukkuetta vastaan. Ottelusta tulee todella vaikea, mutta olemme täysin motivoituneita ja aiomme pelata täydellisen pelin.

Kroaatti nostaa Mestarien liigan voittajasuosikkien joukkoon tutut joukkueet, mukaan lukien tietysti myös Barcelonan.

– Ensinnäkin meidän täytyy puhua suurella kunnioituksella mestarijoukkueesta, eli Real Madridista. On normaalia, että he ovat voittajasuosikki numero yksi, Rakitic julistaa.

– Sen jälkeen tulee PSG hankintojensa takia, mutta tietysti mekin olemme mukana. Olemmehan me Barca.

– Paineita emme ota, sillä mestaruudesta taistelee monta muutakin joukkuetta, ja jokainen ottelu on vaikea. Tämä Mestarien liiga on vaikein vuosiin emmekä voi menettää keskittymistämme hetkeksikään, hän vakuuttaa.

Rakitic äityi kehumaan lehdistön tentissä myös joukkueensa keskikentän konkaria ja maestroa, Don Andrés Iniestaa.

– En halua ajatella, että Iniesta lähtisi joukkueesta. Pelkään sitä.

– Hän merkitsee culéille valtavasti. Kaikki mitä hän tekee kentällä ja pukukopissa. Minulle Iniesta on todella tärkeä henkilö ja hyvä ystävä. Voin vain toivoa, että hän pysyisi meillä vielä monta vuotta.

– Haluan kuitenkin, että hän on iloinen ja tekee päätöksensä sydämellään. Mitä tahansa Iniesta päättääkään, olen aina hänen tukenaan, Rakitic päättää.