Real Madrid voitti perjantai-iltana Paris Saint-Germainin Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa 3-1.

PSG:n päävalmentaja Unai Emery antoi jo ottelun jälkeen palautetta ottelun erotuomari Gianluca Rocchille ja jatkoi samasta aiheesta perjantai-iltana.

Emeryn oli havaitsevinaan selvää kotijoukkueen suosimista ja tämän takia hän toivoi, että sama tuomari olisi vastuussa myös toisessa osaottelussa, joka pelataan Pariisissa.

– Jos sovellamme samoja sääntöjä kuin Bernabéulla, niin tahdon saman tuomarin myös toiseen osaotteluun. Haluaisin hänen soveltavan samoja kriteerejä kotijoukkueen suhteen, Emery kertoi lehdistötilaisuudessa.

– Olen onnellinen, jos saamme saman tuomarin ja hän käyttää samoja kriteerejä päätöksissään. Katsoin vertailun vuoksi Lyonin ja Villarrealin ottelun [Eurooppa-liigassa] ja tuomari oli erittäin tasapainoinen.

Vaikka Real Madridilla on selkeä etu 3-1-voittonsa turvin, oli Emery edelleen todella luottavainen.

– Olemme voittaneet kaikki kotiottelumme tänä vuonna. Voitimme Bayern Münchenin syyskuussa 3-0 ja Barcelonan [viime kaudella] 4-0. Olen vakuuttunut, että tulemme pudottamaan Real Madridin.