Barcelonan kapteeni Andrés Iniesta odottaa jo innolla paluuta Chelsean stadionille Stamford Bridgelle, jossa hän koki yhden uransa parhaista hetkistä.

Iniesta, 33, ampui vuonna 2009 Mestarien liigan välierässä Stamford Bridgellä maalin, joka vei Barcelonan kilpailun finaaliin. Rooman loppuottelussa katalonialaiset kaatoivat Manchester Unitedin 2-0.

Barcelona ja Iniesta pääsevät muistelemaan vanhoja tiistaina, kun joukkue matkaa Chelsean vieraaksi Mestarien liigan neljännesvälierän ensimmäiseen osaan.

Barça-kippari muistelee yhä mieluusti maaliaan vajaan kymmenen vuoden takaa.

– Käyn aina tunteelliseksi, kun saan mahdollisuuden nähdä sen (maalin). Uskon, että suurelle osalle muistakin Barcelonan pelaajista käy niin. Se oli yksi elämämme upeimmista päivistä, mutta uskon, että tiistain ottelusta tulee erityinen ja erittäin vaikea pudotuspeli, arvioi Iniesta Mundo Deportivolle.

– Chelsea on todella kova joukkue jokaisella tavalla. Antonio Conten joukkueita on vaikea voittaa, olemme nähneet sen seura- ja maajoukkuetasolla.

– He tietävät erittäin hyvin, mitä heidän pitää tehdä ja miten he pelaavat. Meidän pitää onnistua otteluparissa erittäin hyvin jatkaaksemme kilpailussa.