Paris Sain-Germainin tähtipelaaja Neymar saattoi säästyä ulosajolta Real Madridia vastaan.

Neymar sai ensimmäisellä jaksolla varoituksen selvästä rikkeestä. Toisella puoliajalla noin tunnin kohdalla Neymar saattoi säästyä toiselta varoitukselta.

Neymar filmasi selkeästi, josta vihellettiin myös vapaapotku Real Madridille. Usein filmauksesta annetaan vapaapotkun lisäksi varoitus, mutta tällä kertaa ei lappu Neymarille noussut.

Twitterissä päätös ihmetytti paljon. Ottelu on yhä kesken ja tilanne on 73 minuutin jälkeen 1-1.

Jere Mäkelä

@jerejuhanii
Miten ihmeessä Neymar ei saanut tuosta korttia?!?!?!?! Eikö säännöt ole ihan selviä? #uclfi

Jani Lahti

@LahdenJani
Hetkinen, minnes jäis Neymarin toinen keltainen? #uclfi

Joni Heikkilä

@joniheikkilae
Tuollaisesta filmauksesta on kuulemma joskus tullut toinen keltainen ja jatkotilanteesta viiden pelin pelikieltokin. #UCLfi

Jaakko Tiira

@jaakkotiira
On kyllä surullista, ettei tuomari uskalla laputtaa maailman kalleinta pelaajaa ulos, kun se olisi ehdottomasti pitänyt tehdä. #UCLfi

Juuso Ikonen 🇺🇦

@IkosJuuso
Jos tuomari viheltää filmin pois, eikö pitäisi myös laputtaa? Miten toi sääntö menee? #UCLfi #Neymar