Zinédine Zidane vastasi potkuhuhuihin ja Karim Benzema -kritiikkiin – ”Karimin saatava enemmän aikaan”

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Real Madridilla on kauden isoin ottelu edessään.

Real isännöi keskiviikkona PSG:tä Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osassa. Real on jo pudonnut Copa del Reystä ja käytännössä menettänyt mestaruusmahdollisuutensa La Ligassa. Pokaaleita Madridin Los Blancosilta kuitenkin vaaditaan, joten ainoa mahdollisuus on voittaa Mestarien liiga.

– Tämä kausi on ollut erilainen, se on vain hyväksyttävä. Minun on seistävä pelaajieni takana, kävi miten kävi. Olen pomo tässä joukkueessa ja yritän kehittää heitä. Minulla on hyvä olla Madridissa ja teen kaikkeni, että saan pysyä täällä, Zinédine Zidane sanoi AS:n mukaan.

PSG-otteluparia on tituleerattu Zidanen osalta ”tulos tai ulos” -tilanteeksi. Zidane ei omien sanojensa mukaan ota asiasta paineita.

– Nämä ovat toimittajien juttuja. Noin he sanovat ja tuollaista he toivovat. Minä en ajattele, mitä ensi vuonna tapahtuu. Keskityn vain nykyhetkeen.

– Tiedän, ettei tämä kestä ikuisesti. Kun tulee aika, siirryn seuraavaan projektiin.

Zidane puhui myös Karim Benzemasta, joka on saanut runsaasti kritiikkiä sekä medialta että seuran omilta faneilta. Ranskalaishyökkääjä on tehnyt koko kauden aikana vain kuusi maalia 25 ottelussa.

– Kaikista on saatava enemmän irti, myös Karimista ja minustakin. Benzema on täysin kunnossa keskiviikkoa varten. Hän valmistautuu ja on keskittynyt siihen, mitä hänen täytyy [PSG-ottelussa] tehdä.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden