Álvaro Morata kertoi miksi poistui Real Madridista – ”En pyytänyt avauksen roolia”

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Real Madridista Chelseaan kesällä noin 70 miljoonalla eurolla siirtyneen Álvaro Moratan kausi on ollut kaksijakoinen.

Syyskauden ensimmäiset kuukaudet sujuivat loistavasti. Maaleja tuli ja Morata oli jatkuvasti Chelsean tärkeimpiä yksilöitä. Sen jälkeen on ollut vaikeampaa. Espanjalainen ei ole onnistunut maalinteossa sitten joulukuun ja loukkaantumisetkin ovat vaivanneet.

Morata kertoi miksi halusi jättää Real Madridin toistamiseen taakseen.

– Minä en pyytänyt itselleni avauksen roolia Madridissa. Fakta on kuitenkin se, etten pelannut ollenkaan Mestarien liigan pudotuspeleissä ja sarjapeleissä en päässyt kentälle Barçaa, Atléticoa, Sevillaa tai Valenciaa vastaan.

– Olisin halunnut pelata vaikka kaikki mahdolliset minuutit, mutta joidenkin yksityiskohtien vuoksi se oli mahdotonta, mutta ei se ole maailmanloppu. Olen Madridin kannattaja ja seuraan vieläkin heidän otteluitaan. Halusin vain uusia tuulia ja suuremman roolin muualla, Morata totesi Marcalle.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden