Celta Vigo voitti Real Betisin maanantain ainoassa La Liga -ottelussa 3-2-lukemin.

Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin vain yksi maali ja siitä vastasi kotijoukkueen maalitykki Iago Aspas millin tarkalla sijoituksella Betisin helpon pallonmenetyksen jälkeen.

9 - No team has made more errors leading to goal than Betis in Europe’s top five leagues this season (level with Arsenal). Gifts.

Toisella puoliajalla maaleja alkoi tulla tiheämpään tahtiin. Ensin Maxi Gomez puski 60. minuutilla lukemiksi 2-0 Jonny Castron upean esityön jälkeen.

20 minuuttia ennen loppua Betis onnistui tekemään avausmaalinsa. Celta-torjuja Ruben Blanco haparoi keskitystilanteessa, jonka seurauksena Sergio Leon toi joukkueensa maalin päähän.

Vierailijoiden ilo ei kuitenkaan kestänyt kauaa, sillä vain minuutteja myöhemmin peliväline oli jälleen heidän verkossaan. Celtan kauniin vastahyökkäyksen viimeisteli jälleen Aspas, jolle maali oli jo kauden 14:sta. Enemmän osumia on ainoastaan Lionel Messillä ja Luis Suárezilla.

Betis aiheutti kotiyleisölle vielä sydämen tykytyksiä lisäajalla, kun Andres Guardado ampui rangaistuspotkusta 3-2-maalin, mutta kavennus tuli heidän kannaltaan liian myöhään.

Tuloksen myötä Celta jatkaa taisteluaan europelipaikoista sijalla seitsemän ja Betis on tukevasti keskikastissa 13:sta.