Real Madrid hävisi keskiviikkoiltana Leganésille Copa del Reyn puolivälierässä maalein 1-2. Leganés eteni cupin välieriin vierasmaalisäännön turvin, kun Real voitti avausosan vieraskentällä 1-0.

[readmore from=Real-Madrid]

Tappion merkitys Madridille on suuri. La Ligan mestaruuskamppailu on jo pitkän aikaa ollut tavoittamattomissa. Tien nouseminen pystyyn cupissa oli suuri pettymys Madridille. Leganés taas juhli ensimmäistä voittoa Bernabéulta kuin mestaruutta, katso.

– Putoaminen Copa del Reystä on epäonnistuminen. Nämä ovat vaikeita aikoja, mutta meidän pitää pysyä niin yhtenäisenä kuin mahdollista, emmekä saa luovuttaa loppukauden suhteen. Vaikeista hetkistä täytyy voida oppia. Olemme kaikki vastuussa ja toivon, että tästä on jotain hyötyä tulevaisuudessa. Meillä on yhä Mestarien liiga, joukkueen kapteeni Sergio Ramos sanoi Marcan mukaan.

Lue toimittajamme kommentti Real Madridin tilanteesta tästä.

Toisella puoliajalla kentälle tullut laitapuolustaja Dani Carvajal oli todella pettynyt tulokseen. Carvajalin mukaan ainoa mahdollisuus on

– Olemme musertuneita. Tämä on kivuliasta, ettemme edes pystyneet tasapeliin Leganésin kanssa kotikentällämme. Mielestäni koko joukkue yritti voittaa ottelun koko 90 minuutin ajan, Carvajal sai sanotuksi.

– Meidän pitää olla realistisia, nyt on jäljellä vain Mestarien liiga. Sarjajohtajalla (Barcelona) on iso piste-ero puolellaan, joten ainoa kilpailu, joka on vielä hengissä meille, on Mestarien liiga, Carvajal myönsi.

Tappion myötä myös päävalmentaja Zinédine Zidanen asema on nyt todellisen suurennuslasin alla, lue Zidanen kommentit tästä. Kapteeni Ramosilta kysyttiin Zidanen tilanteesta.

– En ole mikään suuri muutosten fani. Olemme ensimmäiset, jotka seisovat Zidanen takana, Ramos totesi.