Sevilla voitti kotikentällään Ramón Sánchez Pizjuánilla Atlético Madridin 3-1. Kyseessä oli Copa del Reyn puolivälierävaiheen toinen osaottelu. Ensimmäinen kamppailuista päättyi Sevillan 2-1-voittoon eli yhteismaalit menivät Vincenzo Montellan miehistölle selvästi 5-2-lukemin.

Ottelun kulku

Ottelu sai todella sähköisen alun. Atlético Madridin aloituksesta huolimatta Sevilla tarvitsi vain noin 25 sekuntia avausmaalintekoon. Kotijoukkue sai katkottua vierailijoiden puolustuslinjasta lähteneen pitkän pallon ja siitä lähti upea vastahyökkäys. Sevilla pelasi lyhyillä syötöillä pelivälineen laidassa olleelle Pablo Sarabialle, jonka keskitys löysi Sergio Escuderon ja hän laukoi pallon suoraan ilmasta vasempaan alakulmaan.

1 - Sergio Escudero has scored the fastest goal conceded by Atletico under Diego Simeone in all competitions (24 seconds). Shock.

Atlético ei kuitenkaan luovuttanut. Vajaat 13 minuuttia oli pelattu, kun Kevin Gameiro pudotti rinnallaan Antoine Griezmannille. Ranskalainen otti vaikean pallon hyvin mukaansa ja laukoi kauniisti pelivälineen yli vastassa olleen Sergio Ricon noin 25 metristä.

Molempien joukkueiden hyvistä hyökkäyksistä huolimatta ensimmäisellä jaksolla ei nähty enempää osumia.

Toinen puoliaika

Ensimmäisellä puoliajalla avausosuma tuli jo 25 sekunnin pelin jälkeen. Toisella jaksolla ei ihan noin nopeaa maalia nähty, mutta pitkään ei tarvinnut nytkään odottaa. Tauon jälkeen peli oli vanhentunut minuutin, kun ottelun erotuomari vihelsi Sevillalle rangaistuspotkun. Pallon taakse asettui Éver Banega, jonka viimeistely-yritys onnistui, vaikka Miguel Ángel Moyá aavisti oikeaan kulmaan.

Noin viisi minuuttia myöhemmin Atlético Madridin Ángel Correalla oli erinomainen mahdollisuus tasoittaa ottelu, mutta Ricon huipputorjunta esti hänen aikeensa.

Lopullisesti ottelu ratkesi reilut kymmenen minuuttia ennen loppua, kun Sevilla pääsi vastahyökkäykseen Thomas Parteyn harhasyötön seurauksena. Sarabia pääsi kuljettamaan rangaistusalueen sisälle, josta hän laukoi pallon alakulmaan Diego Godinin jalan kautta. Tämän jälkeen Atlético olisi tarvinnut kolme maalia jatkopaikkaan

Enempää osumia ei kuitenkaan enää nähty, joten Sevilla eteni neljän parhaan joukkoon yhteismaalein 5-2.