Bayern Müncheniin kesällä kahden vuoden lainasopimuksella siirtyneen James Rodríguezin Real Madrid -ura on ollut viime kausina laskussa. Vaikka kolumbialainen pääsikin joukkueen menestyksen seurauksena nostelemaan useita pokaaleita, ei vastuuta varsinkaan viime kaudella tullut odotettuun tapaan.

Useat mediat ovat jo pitäneet varmana, ettei Jamesilla ole enää minkäänlaista tulevaisuutta Santiago Bernabéulla, mutta nyt madridilaislehti Marca uutisoi, että 26-vuotias keskikenttäpelaaja on edelleen avoin palaamaan tulevaisuudessa Espanjan pääkaupunkiin, jos joukkue niin tahtoo.

Lähde kuitenkin korostaa, ettei paluu ole todennäköinen – ainakaan niin kauan kuin Zinédine Zidane on joukkueen päävalmentajana. Tärkein asia Jamesin Real Madrid -uran kannalta on siis se, onko ranskalainen yhä nykyisessä tehtävässään, kun hänen lainasopimuksensa Saksassa päättyy.

Bayern Münchenilla on osto-optio Jamesiin kesällä 2019, mutta hänen sopimuksensa Real Madridin kanssa on voimassa vuoteen 2021 asti, joten kaikki on loppupeleissä kiinni pelaajan omasta päätöksestä. Jos kesällä 2019 Real Madridilla on uusi valmentaja, joka haluaa Jamesin, voi kolumbialainen hyvinkin vielä palata Santiago Bernabéulle.