Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez unelmoi järisyttävän kovan NHL-hyökkäystrion tuomista Santiago Bernabéulle, väittää Marca-lehti.

Gareth Bale, Karim Benzema ja Cristiano Ronaldo ovat viime vuosina tehneet tuhojaan, mutta nyt näyttää siltä, että BBC-trion aika saattaa pian olla ohi.

Kesän siirtoikkunasta povataan erittäin merkittävää Real Madridin kannalta. Marcan mukaan kohdelistan kärjessä on entinen Barcelonan mies Neymar, joka olisi uusi Ronaldo. Brasilialainen siirtyi viime vuonna maailmanennätyssummalla PSG:n riveihin.

Pöydällä on myös Chelsean Eden Hazardin nimi. Päävalmentaja Zinédine Zidanen tiedetään pitävän belgialaisesta, joka voi hyvinkin olla saatavilla. Hazardin sopimus lontoolaisseuran kanssa on päättymässä vuonna 2020.

Benzeman korvaajaksi 9-paikalle pohditaan Bayern Münchenin maalitykkiä Robert Lewandowskia. Puolalainen täyttää 30 vuotta elokuussa ja saattaa haluta uuden haasteen huipputasolla, mutta siitä ei ole varmuutta, haluaako saksalaisseura lähteä neuvottelemaan siirrosta.

Madridilaisseuraan on yhdistetty myös Harry Kanen ja Mauro Icardin kaltaisia nimiä.