Real Madrid on ilmoittanut Athleticille haluavansa Kepan riveihinsä jo tammikuun siirtoikkunan aikana maalivahdin loukkaantumisesta huolimatta, kertoo baskilehti ETB.

Lähteen mukaan Athletic on tekemässä Kepalle uutta jatkosopimustarjousta, jonka myötä Kepan palkka nousisi jopa 3,5 miljoonaan euroon. Athletic suostuisi myös siihen, ettei sopimuksen ulosostopykälä olisi kuin 50 miljoonaa euroa.

Kepan nykyinen Athletic-sopimus päättyy tämän kauden jälkeen, eivätkä osapuolet ole päässeet yhteisymmärrykseen uudesta sopimuksesta, vaikka sopimuksesta ollaan neuvoteltu jo yli vuosi. Kepasta tulisi Athleticin mittavan historian kallein pelaaja, jos osapuolet sopisivat 3,5 miljoonan euron vuosipalkasta.

Athleticin seurapresidentti Josu Urrutia vastasi kieltävästi Real Madridin ilmoitukseen. Athleticin seurajohto on pyytänyt Kepan agentteja odottamaan, sillä seura aikoo tehdä kaikkensa sen eteen, että Kepa jää lopulta Athleticiin.

Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane on useaan otteeseen todennut, ettei halua ainuttakaan vahvistusta tammikuun siirtoikkunan aikana, mutta Real Madridin seurajohto on ollut eri mieltä.