Real Madrid on tällä hetkellä syvässä ahdingossa. Lauantaina Villarreal kävi hakemassa täydet kolme pistettä Santiago Bernabéulta maalein 1-0, lue lisää ottelusta tästä.

Viime kauden La Liga -mestari on vajonnut sarjataulukossa neljänneksi. Maalinteko vaikuttaa olevan tällä hetkellä todellista tervan juontia Los Blancos -ryhmälle.

Real Madridin puolustaja Dani Carvajal myönsi vaikeudet ottelun jälkeen. Carvajal peräänkuulutti sitä, että joukkueen pitää pysyä nyt yhtenäisenä ja uskoa itseensä.

– Tämä on todella vaikea tilanne, mutta se, joka ei usko tähän joukkueeseen, voi lähteä, Carvajal totesi Marcan mukaan.

Real Madrid pelasi Villarrealia vastaan kelvollisen ottelun. Sillä oli mahdollisuudet varmistaa voitto suurinumeroisestikin, mutta maalien tekeminen on tällä hetkellä todella vaikeaa.

– Sitä on vaikea selittää, Carvajal kommentoi.

Nyt on jo melko selvää, ettei Madrid pelaa tällä kaudella enää La Ligan mestaruudesta. Jopa suora paikka Mestarien liigan lohkovaiheeseen vaikuttaa tällä hetkellä olevan uhattuna. Mestarien liigan jatkopeleissä vastaan tulee heti neljännesvälierissä kovakuntoinen Paris Saint-Germain, joten helppoa ei tule olemaan myöskään Euroopan kentillä.

– Toivon, että juhlimme jotain voittoa kauden päätteeksi.

Vaikka tulokset ovat olleet huonoja, Carvajalin mukaan päävalmentaja Zinédine Zidane nauttii yhä pelaajien täyttä luottamusta.

– Valmentaja on meidän kanssamme enemmän kuin koskaan. Loppuen lopuksi hän on tämän laivan johtaja ja kaadumme hänen kanssaan, Carvajal runoili.