© Kuva: Getty Images

Zinedine Zidane kiistää Real Madridin ottaneen pohjakosketuksen: ”Tämä on huono vaihe, ei mitään muuta”

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos

Real Madrid sai nöyrtyä kotikentällään toisen kerran peräkkäin, kun Villarreal haki Santiago Bernabéulta sarjapisteet maalein 0-1. Puolustavan mestarin kausi oli synkempi kuin vuosikausiin, mutta valmentaja Zinedine Zidane kiistää Realin ottaneen pohjakosketuksen.

– Tämä on vain huono vaihe, ei mitään muuta, ranskalainen lausui medialle ottelun jälkeen AS:n mukaan.

– Villarreal-pelin tulos on rankka emmekä ansainneet sitä. Meillä oli paljon maalipaikkoja, mutta pallo vain ei halunnut mennä maaliin. Pelasimme hyvin emmekä ansaitse tätä takaiskua, mutta emme voi sille mitään. Kaiken negatiivisen keskeltä meidän on vain etsittävä positiivisia asioita, Zidane jatkoi analyysiään.

– Positiivista on, etteivät pelaajat luovuttaneet. Minun viestini on katsoa eteenpäin. Jalkapallossa on vaikeita hetkiä ja vain yhdessä voimme muuttaa kaiken.

 

– Emme ole kokeneet tällaista ennen. Tunnemme tuskia, mutta hyvä puoli jalkapalloilussa on, että otteluita tulee aina. Seuraava meillä on torstaina.

Zidane ei ole valmis heittämään pyyhettä kehään ja käärimään Realin kautta pakettiin. Itsensäkään päälle hän ei tuhkaa sirottele.

– Kaikilla on oikeus mielipiteeseensä, mutta me yritämme näyttää, että jatkamme taistelua. Elämää ja toivoa on yhä. Pelejä on kolmen päivän välein, ja jokainen peli on tilaisuus kääntää kurssimme.

 

 

– En minä tyytyväinen ole, mutta en myöskään lyöty. Minun velvollisuuteni on pysyä positiivisena tällaistenkin otteluiden jälkeen, Zidane summaa.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos