© Kuva: Getty Images

Iniesta ei pelkää uuden tähtihankinnan syrjäyttävän häntä: ”Se ei ole ongelma”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Barcelona-konkari Andrés Iniestan mukaan seuran uusi tähtihankinta Philippe Coutinho ei ole tullut syrjäyttämään häntä.

Brasilialaistähti Coutinhon, 25, siirto Liverpoolista Barcelonaan vahvistettiin viime viikonloppuna. Katalonian suurseura maksoi huhujen mukaan keskikenttäpelaajasta lisien kanssa noin 160 miljoonaa euroa.

Lähes 650 virallista ottelua Barcelonan edustusjoukkueessa pelannut Iniesta, 33, vakuuttaa, että hänellä on yhä paikka joukkueessa.

– Olen tämän seuran pelaaja ja olen aina sanonut, että vain parhaat pelaajat voivat pelata tässä seurassa. Se tarkoittaa sitä, että myös Coutinho on yksi parhaista. Hän on nuori ja hänellä on luontaista lahjakkuutta. Barcelona on seura, jossa hän voi jatkaa kehittymistä, sanoi Iniesta Onda Ceron haastattelussa.

– Ei tule olemaan sellaista pelaajaa, joka saisi minut jäämään eläkkeelle tai potkisi minut pois täältä. 33 vuoden iässä se ei ole ongelma. Coutinho on tullut tänne auttaakseen meitä.

– Olen onnellinen siitä, että hän on yksi pelipaikkansa parhaista. Hänellä on niitä ominaisuuksia, joista me pidämme. Hän on nopea ja taitava pelaaja, joka pelaa hyvin yhteen ja käyttää molempia jalkoja erittäin hyvin, luo ja tekee maaleja.

– Hän tulee huomaamaan, että tämä on hyvä ympäristö kasvaa. Se summa, jonka maksoimme hänestä, on asia erikseen. Nykymarkkinat päättävät, minkä arvoinen pelaaja on. Vaikka se (siirtosumma) vaikuttaa hullulta, meidän on oltava onnellisia, että hän on meidän pelaajamme.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon