© Kuva: Getty Images

Lähde: Jürgen Klopp pelasi miljoonia pois Barcan kassasta sisäpiiritiedoillaan

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos

Barcelona möi tunnetusti viime kesänä Neymarin PSG:hen uudella ME-summalla 222 miljoonalla eurolla. Nuo rahat on nyt kuitenkin poltettu, sillä Barca on tehnyt hankinnoistaan Ousmané Dembéléstä ja Philippe Coutinhosta niin ikään yksiä maailmankaikkeuden kalleimmista pelaajista.

Se, että Barcelonan kassa pullotti Neymarin myynnin jälkeen, oli tietysti kaikkien tiedossa oleva fakta. Liverpoolin manageri Jürgen Kloppilla kerrotaan kuitenkin olleen näppinsä pelissä siinä, että Borussia Dortmund sai rahastettua Dembéléstä ällistyttävät 105 miljoonaa euroa plus mahdolliset 45 miljoonaa bonuksina päälle.

Tietoja Kloppin osuudesta paljasti julkisuuteen hänen elämänkertakirjoittajansa, toimittaja Raphael Honigstein The Totally Football Show -podcastissa. Honigsteinin mukaan Klopp välitti Borussia Dortmundille sisäpiiritietoa siirtomarkkinoiden tilanteesta.

– Ei hätää, me emme myy Coutinhoa Barcelonaan. Jos Barcelona lähestyy teitä haluten ostaa Dembélén, teidän on syytä tietää, että rahaa heillä riittää. Pyytäkää heiltä siis kunnon summaa, Der Westen kertoo Honigsteinin todenneen.

Voi hyvin olla, että Dembélé olisi jäänyt Barcelonalta ostamatta, jos Philippe Coutinho olisi ollut kesällä kaupan. Klopp sysäsi kuitenkin tiedoillaan valttikortit Dortmundin käsiin.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos