© Kuva: Getty Images

La Ligan kierrosennakko: Real Madridille tiedossa lisää vaikeuksia?

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

La Ligan 19. kierros potkaistaan käyntiin illalla Getafen isännöidessä Málagaa Coliseumilla.

Kierros sisältää muutaman mielenkiintoisen kamppailun. Real Madrid isännöi Villarrealia, Real Sociedad Barcelonaa ja loistovireinen Eibar mittaa Atléticon kunnon. Barcelona lähtee kierrokselle yhdeksän pisteen karkumatkaltaan toisena olevaan Atléticoon.

Real Madrid-Villarreal – pettyykö Bernabéu taas?

Real Madrid kohtaa lauantaina iltapäivällä kotikentällään Villarrealin.

La Ligassa surkeinta kauttaan yli kymmeneen vuoteen pelaava Real Madrid on jäänyt jo 16 pisteen päähän sarjaa johtavasta Barcelonasta ja on parhaillaan sarjassa neljännellä sijalla. Real Madrid on siten käytännössä jo menettänyt mahdollisuutensa mestaruuteen, mutta hallitseva mestari ei voi luovuttaa sarjaa tässä vaiheessa kautta, koska tällä hetkellä paikka Mestarien liigassa on ensi kaudeksi kaikkea muuta kuin varma.

Villarreal saapuu otteluun varsin heikoista lähtökohdista. Leganés onnistui kaikkien yllätykseksi pudottamaan Villarrealin Copassa ja seura on myymässä ykköshyökkääjänsä ja parhaan maalintekijänsä Cédric Bakambun Kiinaan. Kongolainen ei pelaa Madridia vastaan.

Real Madrid on loppukauden ajan jatkuvasti La Ligassa pakkovoittojen edessä ja sellainen on luvassa myös lauantaina.

Barcelona palaa kirottuun paikkaan

Real Sociedad isännöi Barcelonaa Anoetalla sunnuntai-iltana. Kyseessä on ollut jo pidemmän aikaa Barcelonalle yksi vaikeimmista vierasotteluista ja sitä se tulee olemaan myös viikonloppuna.

Sarjakärki saakin teoriassa pudottaa pisteitä mittavan sarjajohtonsa vuoksi ja Anoeta on  sille potentiaalinen paikka. Barcelona ei ole voittanut sarjaottelua vuosikausiin Real Sociedadin isännöitävänä ja baskiseura on potentiaalinen pistemenetyksen aiheuttaja.

Barcelona tiputti viikolla Celtan komean peliesityksen jälkeen Copasta yhteismaalein 6-1, eikä Ernesto Valverden miehistölle näytä olevan pysäyttäjää tällä hetkellä. Valverde ei ole hävinnyt vielä otteluakaan Barcelonan peräsimessä.

Perjantai 12.01
21.45 Getafe-Málaga (1-0)

Lauantai 13.01
14.00 Girona-Las Palmas
17.15 Real Madrid-Villarreal
19.30 Eibar-Atlético
22.45 Deportivo-Valencia

Sunnuntai 14.01
13.00 Levante-Celta
17.15 Alavés-Sevilla
19.30 Espanyol-Athletic
21.45 Real Sociedad-Barcelona

Maanantai 15.01
21.45 Betis-Leganés

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon