La Ligaa on takana 18 kierrosta muutamaa joukkuetta lukuun ottamatta. Yksi suurimmista yllättäjistä on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalta seitsemän löytyvä SD Eibar.

Alle 30 000 asukkaan kaupungin piskuinen seura on noussut taisteluun europelisijoista kuin varkain. Joukkueen alkukausi ei antanut merkkejä viime aikojen tuloksista, sillä 11 sarjakierroksen jälkeen se oli voittanut vain kaksi peliä, tasannut pisteet kahdesti ja hävinnyt loput seitsemän ottelua.

Marraskuussa kurssi kuitenkin kääntyi. Eibar voitti ensin Real Betiksen 5-0 ja tuon voiton jälkeen joukkueelle ei ole löytynyt pysäyttäjää La Ligassa. Edellisestä seitsemästä ottelusta se on siis voittanut kuusi ja pelannut yhden tasapelin. Maaliero tappiottoman putken aikana on vakuuttava 18-5 ja joukkueen vahvan vireen on saanut kokea muun muassa huippukautta pelaava Valencia.

Eibar onkin tällä hetkellä tuloksellisesti Euroopan kuumin joukkue yhdessä Juventuksen ja Manchester Cityn kanssa. Nämä kolme ovat ainoina onnistuneet saamaan edellisestä seitsemästä sarjaottelustaan 19 pistettä mahdollisesta 21:stä.