Atlético Madridin pitkä odotus tuli sunnuntaina päätökseen, kun seura esitteli Diego Costan virallisesti uutena pelaajanaan.

Costan, 28, siirto takaisin Chelseasta Madridiin vahvistettiin jo syyskuussa, mutta hänet voidaan rekisteröidä Atléticon joukkueeseen vasta tänään 1. tammikuuta, kun siirtoikkuna aukeaa.

Espanjalaishyökkääjä ei ole pelannut virallisessa ottelussa sitten kesäkuun 2017, sillä hän ei suostunut pelaamaan Chelseassa enää kesän jälkeen riideltyään valmentaja Antonio Conten kanssa.

– Olen odottanut tätä hetkeä pitkään. Haluan vain päästä pelikuntoon mahdollisimman pian. Olen kyllästynyt vain harjoittelemaan, haluan pelata! kommentoi Costa lehdistötilaisuudessa.

– Olen fyysisesti paljon paremmassa kunnossa kuin silloin, kun saavuin tänne. Se osoittaa olen harjoitellut ja valmistautunut hyvin. Tulin tänne auttamaan joukkuettani ja tekemään maaleja.

Monet ovat odottaneet vesi kielellä, että Costa pääsee tekemään tuhoja kärjessä Antoine Griezmannin rinnalla, mutta hän on varma, että yhteistyö luonnistuu myös Fernando Torresin, Kevin Gameiron ja Angel Correan kanssa.

– Tulen hyvin toimeen Torresin, Griezmannin, Gameiron ja Correan kanssa. He ovat pärjänneet hyvin. En pääse enää olemaan jumala, naureskeli Costa.

– Täällä on kovaa kilpailua, hyökkääjät ovat tehneet paljon maaleja.

Atlético de Madrid

@Atleti
🔴⚪️🔴 | #BienvenidoDiegoCosta
😬 ¡Echábamos de menos esa sonrisa! ¡Bienvenido a casa, @diegocosta!
#AúpaAtleti