Barcelonan hyökkääjä Paco Alcácer myönsi Las Proviciansin haastattelussa, että haluaisi joskus tulevaisuudessa palata entiseen seuraansa Valenciaan.

Alcácer, 24, toivoo, että hän voisi palata Los Che’hen kannattajien sankarina, mutta hän pelkää, että tapa, jolla hän jätti seuran tekee siitä mahdotonta.

Barcelona maksoi hänestä 32 miljoonaa euroa kesällä 2016.

– Monet ihmiset puhuvat tietämättä asioista ja monet tietävät asioista, mutta eivät puhu mitään. Se on ärsyttävää, sanoi Alcácer.

Hän myöntää, että toivoisi saavansa enemmän peliaikaa Blaugranassa, mutta painottaa, että uruguaylaiskärki Luis Suárez on ollut hänelle loistava mentori.

– Vaikka vaikuttaisi siltä, että samasta pelipaikasta kilpailevat pelaajat eivät auta toisiaan, niin minun tapauksessani Luis Suárez on ollut loistava tuki. Minulle hän on täydellinen hyökkääjä. Hän tekee kovasti töitä, ampuu maaleja ja hänellä on luonnetta.

– Hän on auttanut minua paljon myös pukukopissa. Luis Suárez on mahtava tyyppi, ja vaikka hän pelaa samalla pelipaikalla, hän tukee minua. Vain kovalla työllä voi ansaita joukkuekaveriensa kunnioituksen, minkä jälkeen he auttavat ja tukevat sinua.