Upean alkukauden pelannut Valencia on joutumassa koetukselle.

Viimeisestä neljästä La Liga -ottelustaan Valencia on voittanut vain yhden, pelannut yhden tasan ja hävinnyt kaksi. Ja lisää hankaluuksia on luvassa. José Gayá joutui jättämään viikonlopun ottelun Eibaria vastaan kesken loukkaantumisen vuoksi.

Ottelun jälkeen Valencian päävalmentaja Marcelino vahvisti, että kyseessä on lihasvamma.

– Hänellä on vamma takareidessä. Lääkärit katsovat tilanteen tarkemmin, mutta en usko, että tässä on kyse mistään vakavasta, Marcelino sanoi.

Gayá on pelannut tällä kaudella yhtä vaille kaikissa kauden La Liga -kamppailuissa. 22-vuotiaalle vasemmalle laitapakille on kirjattu Valencian pelaajista kolmanneksi eniten peliminuutteja.

Ongelma on se, ettei Gayá ole ainoa tärkeä pelaaja, joka joutuu istumaan sairastuvalla. Avauksen pelaajista sivussa ovat myös topparit Jeison Murillo ja Ezequiel Garay sekä oikea laituri Carlos Soler. Valencian pistemenetykset alkoivat aika lailla siinä vaiheessa, kun Murillo ja Garay loukkaantuivat. Viime viikonloppuna joukkue hävisi Eibarille 1-2.

Ensi viikonloppuna Valencia pelaa viimeisen ottelunsa ennen joulutaukoa. Vastaan asettuu Valencian alueen paikallispelissä Villarreal, joka on sarjataulukossa kuudentena. Valencia on tässä vaiheessa kolmas.