La Ligan ystävät saivat jälleen kerran manata sosiaalisessa mediassa maaliviivateknologian puutetta, kun Málaga ja Real Betis iskivät yhteen maanantai-iltana.

Polemiikkia herättänyt tilanne nähtiin ensimmäisen puoliajan viime hetkillä, kun Betisin konkaripelaaja Joaquín asettui ampumaan vapaapotkua.

Pallo näytti käyvän laukauksen jälkeen kokonaan maalissa ennen kuin maalivahti Roberto kahmaisi sen takaisin kentälle. Oikeudenjakajat eivät kuitenkaan sitä huomanneet.

Maali olisi vienyt vierasjoukkueen kahden maalin karkumatkalle, sillä se johti ottelua Sergio Leónin 24. minuutin osuman turvin.

Betis voitti ottelun lopulta 2–0-lukemin. Toisen maalin viimeisteli Víctor Camarasa 50. minuutilla.

Málaga pelasi puolisen tuntia vajaamiehisenä Adrián Gonzálezin saatua punaisen kortin.

El Chiringuito TV

@elchiringuitotv
¡MUY ATENTO! El Betis RECLAMÓ GOL en un disparo de Joaquín que sacó Roberto. Minuto 45, Málaga 0-1 Betis. #LaLiga