Sarjakärki Barcelona voitti ilman sen suurempia ongelmia kotinurmellaan Deportivon luvuin 4-0.

Katalaanit ampuivat pelivälineen ottelun aikana jopa viiteen otteeseen tolppaan tai ylärimaan. Mukaan mahtui myös Lionel Messin epäonnistunut pilkku – siltikään sarjakärjellä ei ollut minkäänlaisia vaikeuksia illan ottelussa.

Luis Suárez vei Barcelonan johtoon puolen tunnin kohdalla. Kahdestaan läpiajossa olleet Messi ja Suárez harhauttivat Deportivo-vahti Rubénin ja uruguaylaiskärki viimeisteli johto-osuman. Viitisen minuuttia ennen puoliaikaa Paulinho lisäsi Barcelonan johtoa maalinedustalta.

Paulinho on kuudella maalillaan La Ligan eniten täysosumia tällä kaudella tehnyt keskikenttäpelaaja.

Toisen jakson alussa Suárez teki illan toisensa Jordi Alban loistavan läpisyötön seurauksena. Vartti ennen loppua Paulinho teki Suárezin tapaan ottelun toisen maalinsa. Pallo tuli hieman onnekkaastikin tolpan kautta brasilialaiselle, eikä Paulinho epäonnistunut paikastaan.

Barcelona lähtee ensi viikon Clásicoon jopa 11 pistettä Real Madridin edellä.