Real Madrid voitti toista kertaa peräkkäin seurajoukkueiden MM-kisat kaadettuaan kilpailun finaalissa brasilialaisen Gremion luvuin 1-0. Seurajoukkueiden MM-kulta on Real Madridin historian kolmas.

Espanjalaisten voittomaalista vastasi Cristiano Ronaldo, josta tuli välierävaiheessa kilpailun historian eniten maaleja tehnyt pelaaja. Voittomaali oli Ronaldon kauden 16. täysosuma.

Real Madrid aloitti ottelun väkevästi, eikä antanut oikeastaan missään vaiheessa kamppailua Gremiolle sen suurempaa saumaa. Geromel rikkoi Ronaldoa jo ottelun toisella minuutilla pahannäköisesti takaapäin, mutta tuomari piti keltaisen kortin taskussaan.

Ottelun voittomaali nähtiin toisella jaksolla. Real Madridille vihellettiin vapaapotku varsin kaukaa Gremion maalista, mutta brasilialaiset epäonnistuivat pahanpäiväisesti keskinäisessä kommunikoinnissaan. Muuri hajosi juuri oleellisessa paikassa ja jätti Ronaldolle tarvittavan tilan.

– Minulla on pieniä ongelmia pohkeessani, mutta olen pelikunnossa ensi viikonloppuna, Ronaldo viittasi tulevaan El Clásicoon Gremio-ottelun alussa saamansa taklauksen jäljiltä.