Sevilla joutui perjantaina tyytymään kotonaan maalittomaan tasapeliin (0-0), kun sarjanousija Levante tuli vierailulle Ramón Sánchez Pizjuánille.

Kotijoukkue hallitsi palloa enemmän ja vyörytti hyökkäyksiä hieman tiheämpään tahtiin, mutta molempien osapuolien viimeistely tuntui ontuvan. Myös maalivahdeilla oli iso osa pistejakoon päättyneessä ottelussa.

Sevilla-vahti Sergio Rico pelasti vartin pelin jälkeen isännät takaiskulta, kun hän pysäytti Enes Ünalin tarkan laukauksen.

Varttia myöhemmin Gansolla oli mahdollisuus viedä kotijoukkue johtoon, mutta Levanten veräjänvartija Oier Olazábal torjui puskuyrityksen päätyrajasta yli.

Molemmat joukkueet ravisuttivat ensimmäisellä puoliskolla maalin kehikoita, kun Jasonin (LEV) vapaapotku ja Gabriel Mercadon (SEV) pusku kimposivat tolpasta sivuun.

Oierin oli jatkettava urotöitään myös toisella puoliskolla, kun Sevillan kärkimies Wissam Ben Yedder pääsi hänen kanssaan nokikkain, mutta Levanten torjuja kesti maalillaan.

Hän joutui hikoilemaan ottelun aikana huomattavasti enemmän kuin kollegansa toisessa päässä. Oierilla oli ottelun päätyttyä kuusi torjuntaa kasassa, Sergio Ricolla vain kaksi. Sevilla pääsi laukomaan 16 kertaa, Levantella maalintekoyrityksiä oli kymmenen.

Sevilla säilyttää tasapelin myötä paikkansa sarjataulukon viidennellä sijalla. Levantekin saa ainakin toistaiseksi pitää kiinni 16. sijastaan. Muut joukkueet pelaavat 16. kierroksen ottelunsa myöhemmin viikonloppuna, paitsi Real Madrid ja Leganés, joiden välinen ottelu siirrettiin myöhemmälle ajankohdalle seurajoukkueiden MM-turnauksen loppuottelun takia.