Real Madrid kohtaa keskiviikkona seurajoukkueiden MM-kisojen välierässä Al-jaziran. Eksoottinen vastustaja on Yhdistyneiden arabiemiirikuntien pääsarjassa kymmenen kierroksen jälkeen viidentenä, mutta Zinédine Zidane ei lähde aliarvioimaan vastustajaansa.

– Tulemme tekemään parhaamme ja haluamme voittaa koko kilpailun, mutta siitä ei tule helppoa. Ensin meidän tulee edetä loppuotteluun, Zidane sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Meillä on välierä, jota ihmiset sanovat helpoksi, mutta en ajattele niin. Me kaikki haluamme pelata erinomaisen ottelun ja siksi meidän tulee olla keskittyneitä.

Zidanelta kysyttiin myös, mikä hänen mielipiteensä on siihen, että jos joku Real Madridin pelaajista saisi punaisen kortin mahdollisessa loppuottelussa, pelikielto olisi voimassa La Ligan huippuottelussa Barcelonaa vastaan.

– Se on hieman rajua, että punainen kortti MM-kisoissa vaikuttaa liigaan, mutta olen positiivinen ja tiedän, ettei mitään tule tapahtumaan ja kaikki pelaajamme ovat käytettävissä Barcelonaa vastaan.

Real Madrid-Al-Jazira keskiviikkona 13.12 klo 19:00.