Real Madrid kohtaa keskiviikkona klo 19:00 Al-Jaziran seurajoukkueiden MM-kisojen välierässä. Kyseisessä ottelussa voidaan nähdä ensimmäistä kertaa pitkään aikaan hyökkäystrio BBC eli Karim Benzema, Gareth Balen ja Cristiano Ronaldon muodostama tridente.

Kolmikko pelaa yhdessä nyt viidettä vuotta, mutta käyrä on ollut viime kausina laskussa. Maalimääriin vaikuttaa toki pelaajien poissaolotkin, mutta niitä tulee joka kaudella.

Tämä trio oli parhaimmillaan Euroopan pelätyin, mutta viime vuosina se ei ole onnistunut tekemään samoja maalimääriä kuin ensimmäisinä kausina.

[table id=55 /]

Pokaaleista trio on nauttinut tasaisesti jokaisella kaudella, mutta niillä mitataan enemmän joukkueen onnistumista.

Kautta 2017-18 on pelattu vajaat puolet ja tällä hetkellä BBC:n maalimäärä La Ligassa on vaivaiset kahdeksan. Jotkut ovat alkaneet jo epäillä kolmikkoa ja ehdottaneet sen hajottamista, mutta ainakin Cristiano kertoi ennen keskiviikon ottelua, olevansa tyytyväinen siihen, että trio on jälleen kasassa.

– Tulee olemaan hienoa pelata BBC:nä jälleen kerran, Ronaldo sanoi AS:n mukaan.

– Pidän siitä, että meillä on kaikki pelaajat käytössä. Tämä ei päde pelkästään Karimiin ja Baleen. Pidän siitä, ettei meillä ole pelaajia loukkaantuneina. Se on merkki siitä, että olemme yhtenäisiä ja joukkue toimii hyvin.

– [Bale ja Benzema] ovat hyökkääjiä kuten minä, mutta meillä on myös erittäin tärkeitä pelaajia puolustuksessa ja keskikentällä.