Real Madrid kohtaa seurajoukkueiden MM-kisojen finaalissa brasilialaisen Gremion.

Zinédine Zidanen miehistö kaatoi välierissä Al Jaziran luvuin 2-1. Real Madridin maaleista vastasivat Cristiano Ronaldo ja Gareth Bale.

Vauhdikas ottelu sai odotetun alun, sillä Real Madrid dominoi pelitilanteita täysin oman tahtonsa mukaan ja Al Jazira tyytyi iskemään vastaan. Madrid loi jatkuvasti tilanteita, mutta isännät kestivät loistavan maalivahtipelinsä ansiosta.

Real Madrid meni ottelussa jo johtoon, mutta tuomari hylkäsi VAR:n avulla Casemiron maalin. Karim Benzema oli tilanteessa paitsiossa. Vain hetkeä myöhemmin Romarinho vei Al Jaziran yllätysjohtoon ja toisen jakson alussa Al Jazira shokeerasi Madridia tekemällä läpiajosta jo toisen maalin.

2-0 -maali hylättiin kuitenkin VAR:n myötä paitsioksi. Al Jazira hyökkäsi tilanteessa kahdella nollaa vastaan, mutta syöttö tyhjän maalin edessä olleelle Ali Mabkhoutille oli paitsio.

Real Madrid tasoitti ottelun välittömästi. Luka Modric syötti Ronaldon tekopaikkaan, eikä lusitaani epäonnistunut. Ronaldosta tuli kyseisen osuman myötä seurajoukkueiden MM-kisahistorian paras maalintekijä.

Vaihdosta hetki ennen loppua sisään tullut Gareth Bale teki voittomaalin kymmenen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä. Bale sai pallon boksin keskellä ja siirsi sen tyhjään maaliin.