Paris Saint-Germainin asioista vahvasti perillä oleva Paris United uutisoi, että ranskalaisseura on aloittanut neuvottelut Atlético Madridin maalivahti Jan Oblakin siirrosta.

PSG tavoitteli Oblakia jo kesällä 2017, mutta tuolloin siirto ei ollut lähellä toteutumista, sillä Atlético kärsi siirtokiellosta, eikä olisi saanut hankittua ykkösmaalivahdilleen korvaajaa ennen tammikuun siirtoikkunaa.

Nyt siirtokielto on siis päättymässä ja lähteen mukaan neuvottelut ovat jälleen aloitettu. Oblakilla on sopimuksessaan 100 miljoonan euron ulosostopykälä, mutta Ligue 1:n kärkiseura toivoo, että Atlético olisi valmis luopumaan maalivahdistaan hieman halvemmalla.

Neuvotteluiden seurauksena madridilaisseura on aloittanut varmuiden vuoksi miettimään mahdollisia korvaajia vuodesta 2014 saakka joukkueen maalilla torjuneen Oblakin lähdön varalle.

Atléticon kerrotaan muun muassa tarkkailevan, kuinka sen paikallisvastustaja Real Madridin neuvottelut etenevät Thibaut Courtoisin ja Kepa Arrizabalagan kanssa ja on valmis tilaisuuden tullessa sekoittamaan pakkaa.