Real Madrid ei pelaa tulevana viikonloppuna La Ligaa, sillä joukkue viettää tämän viikon seurajoukkueiden MM-kisoissa.

Luonnollisesti tulevalle viikonlopulle merkitty Leganés-Real Madrid täytyy jossain vaiheessa pelata. Nyt ottelun päivämäärä on tiedossa.

Peli on siirretty helmikuulle, tarkemmin sanottuna päiville 20.-21.2. Tarkkaa päivää ei vielä tiedetä, koska Espanjassa vahvistetaan tarkat päivämäärät vasta muutamia viikkoja etukäteen.

Varmaa on joka tapauksessa se, että Real pelaa La Ligaa samana päivänä, kun moni muu pelaa Mestarien liigan pudotuspelejä. 20. helmikuuta pelataan Bayern München-Beşiktaş sekä Chelsea-Barcelona. 21. päivälle on puolestaan merkitty Sevilla-Manchester United ja Šah’tar Donetsk-Roma. Tuosta syystä Leganés-Real-ottelun on pyörähdettävä käyntiin ennen kuin kello lyö Suomessa 19.45.

No miltä Realin ottelukalenteri tuohon aikaan näyttää? Hieman ruuhkaiselta, mutta ei ihan mahdottomalta. Leganés-pelin ympärillä olevat ottelut on lueteltu alle. Lähtökohtaisesti viikonlopun ottelut on merkitty sunnuntaille, mutta lopullinen päivä voi yhtä hyvin olla lauantai.

Kalenteriin ei ole merkitty Copa del Reyn otteluita. Neljännesvälierät, puolivälierät ja välierät pelataan suurelta osin tammikuun aikana. Jos kävisi niin, että Real Madrid etenisi Copan välieriin, joukkue päätyisi pelaamaan heti vuoden alusta kahden pelin viikkoja useamman kuukauden putkeen.

Real Madridin ottelukalenteria

11.2. (su): Real Sociedad-Real Madrid (La Liga)
14.2. (ke): Real Madrid-PSG (Mestarien liiga)
18.2. (su): Real Betis-Real Madrid (La Liga)
20-21.2. (ti-ke): Leganés-Real Madrid (La Liga)
25.2. (su): Real Madrid-Deportivo Alavés (La Liga)
28.2. (ke): Espanyol-Real Madrid (La Liga)
4.3. (su): Real Madrid-Getafe (La Liga)
6.3. (ti): PSG-Real Madrid (Mestarien liiga)
11.3. (su): Eibar-Real Madrid (La Liga)