Real Madrid kohtaa lauantaina La Ligassa Sevillan. Madridilaisten valmentaja Zinédine Zidanelta puuttuu varmuudella käytöstään useita pelaajia kuten Sergio Ramos, Casemiro, Dani Carvajal ja Raphaël Varane. Heidän lisäksi Gareth Balen on epäilty olevan sivussa loukkaantumisen takia.

Ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa Zidane vahvisti epäilyt todeksi.

– Saamme nähdä, kuntoutuuko hän [Bale] välierää varten, ranskalaisvalmentaja kertoi viitaten seurajoukkueiden MM-kisoihin.

– Hän ei tule pelaamaan lauantaina. Tällä hetkellä tavoitteena hänen kohdallaan on, että hän matkustaa kanssamme seurajoukkueiden MM-kisoihin.

Kun Balen poissaolo Sevilla-ottelusta varmistui, kysyttiin Zidanelta seuraavaksi Cristiano Ronaldosta, joka voitti torstaina uransa viidennen Ballon d’Orin.

Kesällä portugalilaistähden huhuttiin haluavan pois Madridista, mutta Zidane kertoi kyseessä olevan vain perättömiä huhuja, sillä hän uskoo Cristianon lopettavan uransa nykyisessä seurassaan.

– Näen hänet [Ronaldon] täällä ikuisesti.

– Aina on käynnissä sama keskustelu siitä, onko hän tyytyväinen vai ei. Tällä yritetään häiritä Cristianoa ja Madridia. Hän on maailman parhaassa seurassa ja asiasta ei tarvitse keskustella.