Diego Costa liittyy Atlético Madridin riveihin tammikuun siirtoikkunan auetessa. Tuon jälkeen Diego Simeonella on käytössään kuusi hyökkääjää, joista vain kaksi mahtuu kentälle yhtä aikaa. On siis erittäin todennäköistä, että joukkue tulee myymään vähintään yhden kuudesta hyökkääjästään Costan liityttyä miehistöön.

Atléticon oman kasvatin Fernando Torresin peliminuutit tulevat siis vähentymään entisestään ja hän tulevaisuus joukkueessa on epävarmaa. Madridilaismedia Marcan mukaan seurajohto on kuitenkin luovuttanut ratkaisun avaimet lähtöpäätöksen suhteen Torresille itselleen.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, ettei joukkue aio pakottaa Torresia lähtemään. Jos hän itse tahtoo jäädä, saa hän jäädä ja joku muu lähtee.

Jos 33-vuotias hyökkääjä ei puolestaan halua jämähtää vaihtopenkille, on seura valmis myymään hänet, jos hän itse niin haluaa. Vaikka hän päättäisi lähteä, se ei lähteen mukaan vielä tarkoita sitä, että joukkueen muiden hyökkääjien tulevaisuus Wanda Metropolitanolla olisi varmaa.

Torres on tehnyt Atléticossa 107 maalia yhteensä 309 ottelussa.