Barcelonan entinen tähtipelaaja, brassitaituri Ronaldinho harkitsee päättävänsä uransa virallisesti ensi vuonna.

Vuosina 2003-2008 Barcelonaa edustanut Ronaldinho, 37, on ollut jo kaksi vuotta ilman joukkuetta, mutta hän ei ole virallisesti päättänyt pelaajauraansa. Brassilegenda kertoi lehdistötilaisuudessa, että aikoo keskittyä jalkapallon ulkopuolisiin kiinnostuksiinsa.

– Siihen on mahdollisuus. Luulen, että jätän hyvästit jalkapallolle virallisesti ensi vuonna, sanoi Ronaldinho ESPN:n mukaan.

– Saatan pelata joitain jäähyväisotteluita niiden seurojen kanssa, joita olen edustanut. Se on asia, jota meidän on mietittävä lähitulevaisuudessa.

– Kun jään eläkkeelle jalkapallosta, aion keskittyä musiikkiprojekteihini ja jalkapallokouluihini. Se on minulle täysin uutta, minun on sopeuduttava siihen.

Ronaldinho voitti Barcelonan kanssa kaksi La Liigan mestaruutta, kaksi Espanjan supercupia ja kertaalleen Mestarien liigan. Hän on edustanut urallaan myös Grêmiota, Paris-Saint Germainia, AC Milania, Flamengoa, Atlético Mineiroa, Querétaroa ja viimeisimpänä Fluminensea. Hän pelasi Brasilian A-maajoukkueessa 98 kertaa tehden yhteensä 33 maalia. Vuonna 2002 hän voitti Brasilian kanssa maailmanmestaruuden.

Vuonna 2005 Ronaldinho sai maailman parhaan pelaajan palkinnon, Ballon d’Orin.