Arda Turanin tilanne Barcelonassa on melko ongelmallinen.

Turan ei ole pelannut kauden aikana vielä yhtään ottelua. Alkuun ei tullut peliaikaa, sitten iski selkävamma. Siitä toivuttuaan Turan ei taaskaan saanut peliaikaa ja pari viime kuukautta on vaivannut jalkapöytävamma.

30-vuotiaan turkkilaisen sopimus ulottuu kesään 2020, joten periaatteessa Turan on sidottu Barcelonaan pitkäksi aikaa. Siirtohuhuissa miestä on kuitenkin viety yhteen jos toiseenkin suuntaan. Nyt joukkueen puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu avasi sanaisen arkkunsa Turanin suhteen.

– Arda Turan on tärkeä pelaaja joukkueessamme, Bartomeu sanoi Sportin mukaan.

– Tietysti haluan, että Arda Turanin ura jatkuu täällä meillä. Hän oli sivussa loukkaantumisen vuoksi, mutta nyt hän on jo paremmassa kunnossa. Katsotaan, mitä tapahtuu kun hän on täysin pelikunnossa.

Bartomeu kiisti huhut, joiden mukaan Turan olisi palaamassa kotimaansa Galatasarayhin.

– Emme ole saaneet minkäänlaista tarjousta Galatasaraylta tai miltään muultakaan seuralta. Loppujen lopuksi päätös on Arda Turanin itsensä käsissä.

Barcelona osti Turanin Atlético Madridista 34 miljoonalla eurolla kesällä 2015. Pelejä on kahden ja puolen kauden aikana kertynyt ainoastaan 55. Tehoja pelintekijä on iskenyt 15 maalin ja 11 maalisyötön verran.