Atlético Madridin laitapuolustaja Filipe Luísin mukaan joukkueessa odotetaan jo innolla tammikuuta, jolloin seuraan palannut hyökkääjä Diego Costa pääsee jälleen kentälle.

Edelliset kolme kautta Chelseaa edustanut Costa, 29, sai viimein syksyllä tahtonsa läpi, kun Atlético osti hänet englantilaisseuralta takaisin. Madridilaisjoukkueen siirtokiellon vuoksi Costa pääsee kuitenkin pelaamaan Atléticon kanssa vasta tammikuussa, jolloin hänet voidaan rekisteröidä pelaajistoon mukaan.

– Diego on iso pelaaja. Hän tekee paljon maaleja ja tärkeitä osumia. Hän pelaa (harjoituksissa) kuin eläin, mutta hän ei pääse pelaamaan, mikä on turhauttavaa, sanoi Luis Independentin mukaan.

– Enää kuukausi aikaa, kunnes hän pääsee pelaamaan kanssamme. Hän tulee auttamaan meitä paljon. Hän tuli takaisin Atléticoon, koska Chelsea ei pystynyt pitelemään häntä. Se on hänen tahtonsa. Hän halusi todella kovin tulla takaisin Atléticoon.

– Hän tuntee seuran hyvin ja tietää, miten me pelaamme. Hän on jo sopeutunut. Tiedän, että hänellä ja Chelsealla oli vaikeaa. Nyt kaikki ovat onnellisia. Haluamme nähdä hänet taas pelaamassa ja onnellisena.