Kerroimme viime viikolla siitä, kuinka Atlético Madridin laitapuolustaja Sime Vrsaljko on pyytänyt seuraltaan tammikuista siirtoa Napoliin. Napolilla on huutava tarve laitapakille, sillä yksi sen tukipilareista, algerialainen Faouzi Ghoulam rikkoi polvensa ristisiteet syksyisessä Mestarien liigan ottelussa.

Atlético haluaa kuitenkin kroaattipelaajastaan AS:n tietojen mukaan 25 miljoonaa euroa, eikä Napoli ole ollut halukas moista summaa maksamaan. Vaan ei hätää. Vrsaljkosta on kiinnostunut kaksi muutakin Serie A:n suurseuraa, joten edessä voi olla tarjouskilpailu.

Myös Italian valtaseura Juventus on lämmennyt Vrsaljkon kyvyille. Mattia De Sciglio ei ole täyttänyt likimainkaan toivotulla tavalla Dani Alvesin suuria saappaita, joten uudelle yrittäjälle olisi tilausta.

 

Kolmantena Serie A:n suurseurana Vrsaljkoa havittelee AS Roma. Ikuisessa kaupungissa Vrsaljko pääsisi jälleen vanhan valmentajansa Eusebio Di Francescon ohjeistettavaksi. Di Francesco ja Vrsaljko viettivät kaksi kautta yhdessä Sassuolossa ennen kuin nyt 25-vuotias kroaattipuolustaja siirtyi Madridiin 16 miljoonalla eurolla.

Näyttää joka tapauksessa vahvasti siltä, että Vrsaljko on lähellä paluuta Italiaan, jossa hän pelasi vuodet 2013-2016. Mies janoaa palavasti vakituista avauskokoonpanon paikkaa MM-kisakesän lähestyessä.