[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Málaga-Levante
Perjantaina 1.12 klo 22.00
La Liga

Málaga on näyttänyt piristymisen merkkejä jo jonkin aikaa. Joukkue on noussut jo sarjan viimeiseltä sijalta kaksi sijaa ylöspäin, ja kolkuttelee kohta jo edellään olevia Deportivo La Coruñaa ja Athletic Bilbaota. Etenkin kotikentällä pelaaminen on viime kierroksilla maistunut. Joukkue on kaatanut sarjapeleissä Celtan Ja Deportivon.

Edellisessä vieraspelissäkin Málaga haastoi lopussa itsensä Real Madridin ja hävisi vain 2-3. Kotiotteluiden sujuminen jatkossakin on elintärkeää joukkueen säilymishaasteille, mutta vieraissa pitäisi myös pystyä tekemään tulosta. Málaga on ylivoimaisesti huonoin vierasjoukkue saldolla 0-0-7, maalieron ollen 2-16.

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]

Levante on vielä toistaiseksi keskikastissa, mutta näyttäisi hiljalleen valuvan kohti alempaa sijoitusta. Vain yhden vierasottelun viidestä mahdollisesta voittanut joukkue on napsinut valtaosan pisteistään kotikentällään, mikä ei ole suuri yllätys. Joukkue on voittanut vain yhden ottelun edellisestä viidestä ja suunta on selvästi alaspäin; joukkueen tasapaino kentällä ei ole paras mahdollinen.

Levante ei pysty viimeistelemään tarpeeksi tehokkaasti, eikä ole viime kierroksilla oikeastaan edes päässyt hyville maalintekopaikoille, joten joukkueen sisällä on suuria pelillisiä ongelmia.

Poissaolot

Málagalta uupuvat Zdravko Kuzmanović, Federico Ricca sekä Miguel Torres. Levanten loukkaantumistilanne on synkempi, sillä sivussa ovat Roger Martí, Iván López, Alex Alegria, Jefferson Lerma sekä Sasa Lukić. Poissaolot vaikeuttavat vierasjoukkueen mahdollisuuksia roimasti.

Arvio

Piristynyt Málaga tulee nousemaan kuiville sarjakauden aikana, jos sen piristynyt ote jatkuu pidempäänkin. Etenkin kotikentällä tulleet hyvät tulokset antavat itseluottamusta ja kotiyleisön tuki tuntuu varmasti hyvältä katastrofaalisen alkukauden jälkeen. Levante on vieraissa pehmeä, ja useat loukkaantumiset syövät sen iskukykyä merkittävästi. Kotijoukkueen nousukunto saa pelaamaan Málagan kotivoiton puolesta.

Malaga-Levante 1 (1.82)