Atlético haki täyden pistepotin Valenciasta kaadettuaan Levanten komeasti vieraskentällä luvuin 5-0.

Vieraiden maaleista vastasivat kahdesti osuneet Antoine Griezmann ja Kévin Gameiro. Atléticon ensimmäisen teki Levanten Rober, joka potkaisi pallon vahingossa omaan verkkoon.

Levanten ilta alkoi vaikeasti, kun Rober ohjasi pallon ohi isäntien maalia vartioineen Oierin. Gameiro teki ensimmäisensä onnekkaasti puolen tunnin kohdalla, kun Levante-puolustaja laukoi ohi pallosta ja pallo jäi Gameirolle, joka kuljetti pallon tyhjään maaliin.

Toisella jaksolla Gameiro teki toisensa Griezmannin syötöstä. Hetkeä myöhemmin Gameiro syötti komeasti Griezmannille maalin eteen, eikä ranskalaishyökkääjä epäonnistunut paikastaan. Griezmann iski ottelun viimeisen maalin vain kolmea minuuttia myöhemmin vastapallosta.