Real Madrid on ilmoittanut 18 pelaajan pelaajaluettelonsa lauantaiseen kotiotteluunsa Málagaa vastaan. Listalla on kannattajien kannalta sekä pettymyksiä että iloisia yllätyksiä.

Zinedine Zidane joutuu otteluun ilman kapteeni Sergio Ramosia, Gareth Balea ja Marco Asensiota. Nenänsä murtaneen Ramosin ja vasta harjoitusvahvuuteen palanneen Balen kanssa ei haluta ottaa mitään riskejä. Marco Asensio on puolestaan parin viikon huililla lihasvamman takia.

Kolmikon lisäksi Realin kokoonpanosta ovat sivussa puolustajat Nacho ja Achrif Hakimi. Nachon pitää syrjässä pelikielto, mutta Hakimin tiputus kokoonpanosta johtuu pelillisistä syistä.

Zidane saa kokoonpanoonsa kuitenkin uutta verta toipilaiden joukosta. Málagaa vastaan joukkueeseen palaavat keskikenttäpelaaja Mateo Kovacic ja maalivahti Keylor Navas.

Kovacic loukkaantui Mestarien liigan avauskierroksella APOEL:ia vastaan ja on ollut sivussa noin kaksi kuukautta. Navas puolestaan loukkaantui Costa Rican maajoukkuetehtävissä lokakuun alun maaottelutauolla.

Real Madridin pelaajalista Málaga-otteluun: Keylor Navas, Kiko Casilla, Moha, Dani Carvajal, Jesus Vallejo, Raphael Varane, Marcelo, Theo, Toni Kroos, Luka Modric, Casemiro, Marcos Llorente, Isco, Mateo Kovacic, Dani Ceballos, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Lucas Vázquez ja Borja Mayoral

Lähde: AS