Johan tätä päivää oli odotettukin. Gareth Bale nimittäin palasi Real Madridin harjoituksiin.

Bale loukkasi pohkeensa Mestarien liigan ottelussa Borussia Dortmundia vastaan syyskuun lopussa. Vaivan ei pitänyt olla millään muotoa vakava. No, Bale oli kuitenkin sivussa marraskuuhun asti. Ja juuri kun mies oli toipunut pohjevammastaan, hän loukkasi harjoituksissa takareitensä.

Nyt Bale on kuitenkin taas palaamassa. Real Madrid kertoo verkkosivuillaan, että walesilainen osallistui joukkueen viimeistelyharjoituksiin huomisen Málaga-ottelun alla. Sitä ei vielä tiedetä, onko Bale huomenna kokoonpanossa.

Harjoituksiin palasi hiljattain myös pitkään sivussa ollut maalivahti Keylor Navas (lue uutinen tästä). Yksi maskimieskin oli läsnä, sillä Sergio Ramos joutuu nenämurtuman vuoksi pelaamaan naamio kasvoillaan.

Siinä missä Real on tällä viikolla saanut runsaasti hyviä uutisia, myös jobinpostia on kerrottavana. Alkukauden valopilkku Marco Asensio ei nimittäin osallistunut viimeistelyharjoituksiin. AS:n tietojen mukaan Asensio ei pysty pelaamaan Málagaa vastaan.

Balen palaaminen olisi sikäli tärkeää, että hän on joukkueensa kolmanneksi paras maalintekijä tämän kauden La Ligassa. Maalintekovoimaa tarvittaneen erityisesti nyt, kun paras maalintekijä Asensio on sivussa.

Sergio Ramos

@SergioRamos
Al final la ponemos de moda.
Setting a new trend.
👉 🎭 👈
#HalaMadrid