Atlético piti teoreettiset mahdollisuutensa jatkopaikasta eilen hengissä, kun madridilaiset kaatoivat AS Roman Metropolitanolla luvuin 2-0 Mestarien liigan viidennellä kierroksella.

Diego Simeone oli tyytyväinen etenkin yhteen asiaan – nimittäin maaleihin. Atlético on kärsinyt valtavista maalinteko-ongelmista alkaneella kaudella.

– Joukkue pelasi hienon ottelun ja voitti ottelun ansaitusti. Kamppailu oli hyvin samankaltainen kuin Roomassa pelatun ottelun toinen jakso. Tänään saimme mukavan yllätyksen – maalit. Se on tärkeintä. Ottelun alku oli vaikea, mutta kamppailun edetessä paransimme otteitamme, mutta ennen kaikkea osoitimme sydäntämme ja taistelutahtoa. Atléticolla on aina ollut alaisuudessani sydäntä ja se on äärimmäisen tärkeää.

Antoine Griezmann katkaisi kahdeksan ottelun maalittoman putkensa tehtyään komean avausmaalin puolittaisella saksipotkulla.

– Griezmann on erityinen pelaaja, joka pelasi tänään todella hyvän ottelun. Kannattajat tukivat häntä ja se on meille kaikille elintärkeää, Simeone totesi.

Atléticon on voitettava Chelsea vieraskentällä päätöskierroksella ja toivoa, ettei Roma voita kotonaan Karabahia päästäkseen jatkoon.