La Ligassa tällä kaudella tehonsa kadottanut Cristiano Ronaldo oli jälleen vireessä Mestarien liigassa tiistaina, kun hän teki kaksi maalia ja syötti yhden vierasottelussa APOEL:ia vastaan. Real Madrid varmisti 6-0 -voitolla jatkopaikkansa ja Ronaldo lujitti asemaansa maalipörssin kärjessä tehtyään viidessä ottelussa jo kahdeksan osumaa.

Vaikka kentällä kulkikin, ei portugalilainen ollut pelin jälkeen juttutuulella. Kun Cristiano Ronaldo käveli pukuhuoneesta poistuttuaan median ohi, oli hänellä toimittajille vain lyhyt ja ytimekäs viesti.

– Minä sanon yhtä ja te kirjoitatte jotain muuta. Miten kuvittelette, että sanoisin mitään, Ronaldo kysyi vakavana Marcan julkaisemalla videolla.

– Kun sanon jotain, niin seuraavana päivänä lehdessä lukee jotain, mitä en ole sanonut. Miksi puhuisin?

Cristiano Ronaldo viittaa mitä ilmeisimmin lausuntoon, jonka mukaan hän sanoi, että nykyisellä joukkueella on vähemmän kokemusta kuin viime vuoden Real Madridilla. Hän syytti myöhemmin mediaa sanojensa vääristelemisestä.

Lausunnosta kehiteltiin espanjalaislehdistössä pienimuotoinen kohu, sillä Realin kapteenin Sergio Ramosin väitettiin ärsyyntyneen Ronaldon kommentista. APOEL-ottelun jälkeen Realin pelaajat Lucas ja Nacho kuitenkin vakuuttelivat, ettei mitään skismoja ole.

– He ovat pelikavereita ja ystäviä, eikä heidän välillään ole mitään ongelmia.